Let's communicate.


e-mail: ianthedrummerr@yahoo.com

Blog Views

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

Περί ΕΡΤ και όχι μόνον.

ΕΡΤ δε σημαίνει μόνο Στάη, "Εurovision" και "Ατρόμητοι", για να λες "δε με νοιάζει για την ΕΡΤ".
ΕΡΤ σημαίνει:

-Πομποί οι οποίοι είναι ενταγμένοι σε σχέδιο του Στρατού σε περίπτωση κρίσης ή πολεμικής σύρραξης. Με το "μαύρο" που έπεσε το σχέδιο διαχείρισης κρίσεων αυτομάτως τέθηκε εκτός λειτουργίας, και είναι ακόμη εκτός λειτουργίας!

-Μέσω συχνοτήτων της ΕΡΤ εκδίδονται και διασφαλίζεται η μυστικότητα των θεμάτων των Πανελληνίων.

-Τα δορυφορικά κανάλια της ΕΡΤ είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος επικοινωνίας της ομογένειας με την Ελλάδα. Πάνω από 350.000 μόνιμοι συνδρομητές της ΕΡΤ βρίσκονται σε ΗΠΑ και Καναδά. Πάνω από 350.000 οικογένειες χάσανε την οπτικοακουστική τους επαφή με την Ελλάδα και τα ελληνικά.

-Για ορισμένες ακριτικές περιοχές της Ελλάδας στη Μακεδονία και το Ανατολικό Αιγαίο, η ΕΡΤ είναι το μόνο ελληνόφωνο δίκτυο καθώς συχνότητες από τα Σκόπια και την Τουρκία παρεμβάλλονται συνεχώς. Φυσικά τα ελληνικά ιδιωτικά κανάλια δεν ενδιαφέρονται για τους 500 και 200 κατοίκους σε κάθε άκρο της Ελλάδας. Χωρίς την ΕΡΤ, το 35% της Ελλάδας (γεωγραφικά) μένει εκτός οπτικοακουστικού δικτύου. 

-Τα ραδιοφωνικά προγράμματα που όντως παίζουν και άλλη μουσική πέρα από τα τουρκο-σκυλάδικα και τα ανάλαφρα beats συνοδευόμενα από ηλίθιους στίχους.

-Χιλιάδες εργαζόμενοι που δεν είναι διορισμένοι και δε παίρνουν περισσότερα από κάθε άλλον εργαζόμενο.

ΕΡΤ δε σημαίνει μόνο Στάη, "Εurovision" και "Ατρόμητοι", για να λες "δε με νοιάζει για την ΕΡΤ".

Σε ενοχλεί να πληρώνεις 4 ευρώ το μήνα για 4 κανάλια (που δε παίζουν τούρκικα και δε δείχνουν ξέκωλα) και ένα σωρό ραδιοφωνικούς σταθμούς και τις λειτουργίες που αναφέρω παραπάνω αλλά από την άλλη δε σε πειράζει να πληρώνεις 50 ευρώ το μήνα για ιδιωτικά κανάλια που εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα και μόνον. 

Το ξέρεις ότι πληρώνεις τα ιδιωτικά κανάλια; Ξέρεις ότι τα δάνεια που λαμβάνουν τα ιδιωτικά κανάλια (πανελλαδικής εμβέλιας - Mega, Ant1 κλπ) προέρχονται από το ΔΝΤ και κατ΄επέκταση χρεώνονται στο δημόσιο χρέος της Ελλάδας; 

Τώρα που η ΕΡΤ κλείνει ξέρεις ποιος θα τα αναλάβει όλα αυτά; Ή η Digea ή η Nova σε συνεργασία με τον νέο φορέα, γιατί είναι οι μόνες εταιρίες πλέον με τις αντίστοιχες δυνατότητες. Και ξέρεις πόσο νοιάζονται αυτοί για τις ακριτικές περιοχές, τη διαχείρηση κρίσεων και συρράξεων, την ομογένεια και την αντικειμενική ενημέρωση; Καθόλου.

Αντικειμενική ΔΕΝ ήταν η ενημέρωση της ΕΡΤ τόσα χρόνια, αλλά τώρα έχει γίνει πολύ ενδιαφέρουσα στροφή στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Πριν μιλήσεις να σκέφτεσαι. Πριν αποφασίσεις μάθε.

Προς την ΕΡΤ τώρα:

Καλά θα κάνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ να αποδειχθούν αντάξιοι της αλληλεγγύης του κόσμου και να πετάξουν έξω από την ΕΡΤ τα κομματόσκυλα που όταν βγαίνουν στον αέρα μετατρέπουν το πλατό σε προεκλογική διαφήμιση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ακόμη και τώρα! Καλά θα κάνουν εκεί στην ΕΡΤ να σταματήσουν να μιλάνε για νίκη γιατί έτσι εφησυχάζουν τους "νοικοκυραίους" και εξαγριώνουν τον αλληλέγγυο λαό. Νίκη θα υπάρξει με πτώση της συγκυβέρνησης και επίσημη άρνηση των Μνημονίων και απελευθέρωση από την κατοχή.

Η ΕΡΤ ΠΡΕΠΕΙ να μετατραπεί σε κανάλι πραγματικής ενημέρωσης του λαού σχετικά με τα εγκλήματα της κυβέρνησης. Σφάζουν την Ελλάδα, δεν αρκεί να φύγει το μαύρο. 

Ο αγώνας για την ΕΡΤ θα αυτοαναιρεθεί εάν σταματήσει στην ΕΡΤ!

Ο κόσμος είναι πίσω σας και περιμένει, μη τολμήσετε να κάνετε πίσω.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου