Let's communicate.


e-mail: ianthedrummerr@yahoo.com

Blog Views

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011

Συνήθεις μορφές αντιμετώπισης της τρέχουσας κατάστασης από νέους Έλληνες.

Οι έλληνες εδώ και ορισμένες δεκαετίες δείχνουν να βυθίζονται στην ανούσια ύπαρξη, ενώ κάποτε αξιοποιούσανε όλα τα μέσα για να μην βρεθούνε σε τούτη την κατάσταση. Σήμερα δε, είναι φανερό πως ο πυθμένας της ανούσιας ύπαρξης δεν είναι μακριά. 
Αυτό μπορεί να διαπιστωθεί εύκολα αν κάποιος απλά συναναστραφεί με νεοέλληνες. 
Για παράδειγμα εάν κάποιος τους ρωτήσει, είναι πολύ πιθανόν να λάβει τις παρακάτω απαντήσεις. 
  • Είμαι μέλος της ΠΑΣΠ/ΔΑΠ/ΕΑΑΚ/κλπ, για την πρόοδο, την ευημερία και την αντίσταση. 

Η αλήθεια είναι ότι ως φοιτητής ψάχνοντας να βρεις ένα νόημα στην υπό αμφισβήτηση ζωούλα σου έγινες μέλος σε μια "παράταξη". Πλέον, ως μέλος αυτής, χαίρεσαι τα ηλίθια παρτάκια ή τις πολύωρες ανούσιες συζητήσεις με τον κάθε τεμπέλη που προτιμά να διοργανώνει "πορείες" των 50 ατόμων γιατί υπάρχουν "διαφορετικοί τρόποι πάλης". Οι παρατάξεις και μόνον, αποτελούν μεγάλη εστία βρωμιάς για τα ελληνικά πανεπιστήμια. Έχω βαρεθεί να ακούω ότι οι παρατάξεις είναι ανεξάρτητες, δίχως γραμμές από την Βουλή ή και έξω από αυτή. Είναι ψέμα αυτό. Δεν ισχύει. Όλοι κάνουν ό,τι πουν τα πολιτικά τους αφεντικά. Τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία. Δεν υπάρχει πρόοδος σε ένα μαντρί, πως να το κάνουμε τώρα. Η μαζικότητα μέσα στα πανεπιστήμια έχει υπονομευθεί. Πόσο ακόμη οι γονείς σου θα σε πληρώνουν για να είσαι παράσιτο; Ξύπνα φοιτητή.

  • Βλέπω ειδήσεις! Ενημερώνομαι.

Όχι βλάκαρε, την τηλεόραση την χρησιμοποιούν αυτοί που θέλουν να κάνουν κακό σε απαίδευτους έλληνες, σαν και εσένα. Αν συνεχίσεις να βλέπεις τηλεόραση ανέμελα θα καταλήξεις να είσαι περήφανος που μιλάς τουρκικά ή θα αρχίσεις να θεωρείς τον Λιακόπουλο προφήτη ή το σπίτι σου θα είναι γεμάτο από συσκευές telemarketing, ή ακόμη χειρότερα όλα αυτά μαζί! 

  • Όταν ζητήσουν τη βοήθειά μου στις εκλογές εγώ δε θα πάω να ψηφίσω!


Πριν λίγα χρόνια, υποστήκαμε τη διακυβέρνηση του πιο ηλίθιου "πλανητάρχη" Τζ. Μπους. Μάλιστα, αποδείχθηκε με διαφορά ο ηλιθιότερος. Δεν μπορούσε ούτε τα ποιηματάκια του να λέει σωστά και δεν ήταν υποχρεωμένος να τα λέει και "απ΄έξω".
Ας δούμε λίγα στοιχεία για το πως "εκλέχθηκε" ο Μπους και πως πήραν τα αρχίδια μου όσοι δε ψηφίσανε, για τους λόγους του ο καθένας.
Πληθυσμός ΗΠΑ: 580.000.000 (περίπου)
Ψήφοι Μπους: 62.000.000 (περίπου)
Συνολικές ψήφοι: 121.000.000 (περίπου)
Ψήφισε δηλαδή το 20.8% των "πολιτών". Από αυτό το 20.8%, το 51.2% (περίπου) έκανε τον υπέρ-ηλίθιο, πλανητάρχη.
Συμπέρασμα: ΜΑΛΑΚΙΕΣ λες εσύ που δε θα πας να ψηφίσεις. Πάντα θα υπάρχει ένας πιο μαλάκας από εσένα για να καταστρέψει το ΤΕΛΕΙΟ σχέδιό σου να βγει η Ελλάς από το αδιέξοδο μέσω της δικής σου μη ψήφου.

  • Δέρνω μετανάστες που βρίσκω στο δρόμο μου, αυτοί μας καταστρέφουν.


Προφανώς ζεις σε κάποια υποβαθμισμένη περιοχή της Αθήνας ή σερφάρεις αρκετή ώρα στο ίντερνετ και άρχισες να βλέπεις μαλακίες. Πίσω στις τζόντες! Οι τζόντες δε κάνουν σε άλλους κακό τουλάχιστον.
Δε λέω, υπάρχουν μετανάστες που σπρώχνουν διάφορα στα Εξάρχεια, που κλέβουν γιαγιούλες ή που ζούν 5.000-5.000 σε σπίτια των 10 τετραγωνικών με αποτέλεσμα να εμφανίζεται ξανά Πανούκλα και Λύσσα.
ΑΛΛΑ, ΣΚΕΨΟΥ. Αν εδώ στην Ελλάδα πεινούσες και σε κυνηγούσαν επειδή είσαι ό,τι είσαι (δε πάμε μακριά) και κάποιος σου έλεγε ότι με μερικές χιλιάδες ευρώ μπορεί να σε πάει στην Αμερική ή την Ιαπωνία όπου εκεί θα ζεις με την οικογένειά σου σε ένα σπίτι και θα έχεις μια δουλειά. Μάλλον θα πήγαινες τρέχοντας. Όταν θα έφτανες εκεί (και αν) θα σε πετούσανε σε κάποιο μέρος, χωρίς ρούχα, χρήμα και επικοινωνία με την κοινωνία που πας να ενταχθείς. Με λίγα λόγια...ΜΠΟΥΛΟ. Φαντάσου τώρα, να είχες και 10 μαλάκες από πάνω σου να σε κηνυγάνε επειδή τους αλλοιώνεις τη φυλετική καθαρότητα.
Αφού με ανθρωπολογικές έρευνες το ελληνικό DNA δε σπάει, τι να κάνουμε. Τι μας πρήζεις ότι αυτοί φταίνε. Το πολύ σε 100 χρόνια, με λίγη τύχη θα είναι ίδιοι με εσένα.
Σκέψου, με έναν δορυφόρο εντοπίζονται άτομα σε ολόκληρες μεγαλουπόλεις, λες το ελληνικό Ναυτικό ή αεροπορία να ΜΗΝ εντοπίζει τα τάνκερ με τα οποία σκάνε μύτη οι μετανάστες; ΠΡΟΦΑΝΩΣ το ελληνικό κράτος (σε συνεργασία με το Τουρκικό) είναι μέσα στο κόλπο.
Άρα μη δέρνεις τον μετανάστη, αν θες να δείρες ντε και καλά ψάξε να βρεις κάνεναν από τους 300 της Βουλής, περισσότερο τόπο θα πιάσει το ξύλο.

  • Δε γαμιούνται όλοι, εγώ να περνάω καλά.
Αν γαμιούνται λέει; Αλλά τόσο πολύ που γαμιούνται θα γαμήσουν και εσένα και μετά ΔΕ θα περνάς καλά! Θυμάσαι πόσα χρήματα κατανάλωνες για να επιβιώσεις το 2000, πόσα το 2008 και πόσα το 2011; Βλέπεις την σχεδόν εκθετική αύξηση; Αυτό οφείλεται στο ότι υπάρχουν πολλά εκατομμύρια απαίδευτοι εδώ γύρω και σκέφτονται όπως εσύ. Με πιάνεις; 

'Οπως κατάλαβες νέε νεο-έλληνα είσαι ο μαλάκας της υπόθεσης και αυτοί σε κάνουν να νομίζεις ότι είσαι το αλάνι της υπόθεσης.
Αναφέρομαι κυρίως στον νέο νεο-έλληνα γιατί αυτός μπορεί να τα αλλάξει όλα αλλά και να τα καταστρέψει όλα (δηλαδή να συνεχίσει τη δουλειά του). 

Μερικές πρακτικές εκφράσεις της ανούσιας ύπαρξης που αναφέρω παραπάνω είναι οι εξείς:
1) 5+ ώρες καψίματος στο ίντερνετ (ή προ ή λάινέιτζ ή ντο τα ή άλλα πιο "ψαγμένα") , την τηλεόραση ή απλά κοιτάζοντας τον τοίχο μη έχοντας την ικανότητα να μαζέψεις το σάλιο που με τόση χάρη κυλάει επάνω σου.
2) Χαμένα 2ωρα που βγαίνεις για καφέ με τους φίλους σου και απλά όλοι μαζί κοιτάτε ένα αντικείμενο με ύφος "Ντούλεψε ντούλεψε" ή απλά κάνετε όσο το δυνατόν ευκολότερες και ανουσιότερες συζητήσεις, οι δύο από εσάς. Οι άλλοι 2 πιστεύουν στο "Ντούλεψε ντούλεψε" και λένε να προσπαθήσουν λίγο παραπάνω.
3) Διασκέδαση. Στο μυαλό σου βέβαια είναι ξεκάθαρο ότι διασκέδαση είναι ΜΟΝΟ ό,τι μπορεί να αποδειχθεί στο δικαστήριο του Facebook με ν+1 φωτογραφίες και μερικές ώρες πονοκεφάλου την επόμενη μέρα.

4) Η θεώρηση ότι οικογένεια = φράγκα και συγκεκριμένα ότι κάθε μέλος από το σόι σου είναι και ένα διαφορετικό Α.Τ.Μ.. Ξεκόλλα, δεν είσαι 5 χρονών, πάντα οι μεγαλύτεροι έχουν κανα 2 παραπάνω παθήματα από εσένα των οποίων τα μαθήματα μπορούν να σου διδάξουν χωρίς να έχεις πάθει εσύ!
5) Η θεώρηση ότι όποιος άνθρωπος μιλάει για κάτι παραπάνω πέρα από κους-κους, ομάδες, μηχανάκια, αυτοκίνητα και άλλα πολλά ανούσια, ανήκει στην κατηγορία "ψαγμένος" και άμεσα αντανακλά δέος και την αίσθηση ότι εσύ δεν "ασχολείσαι με αυτά". Μόλις γίνεται αυτό, εσύ απλά έχεις χάσει μια ευκαιρία για να βγεις από τον πλαστικό σου κόσμο.
Πιστεύω ότι η λίστα μπορεί να μεγαλώσει αρκετά αλλά ελπίζω ότι με αυτό το δείγμα έγινα κατανοητός για το τι εννοώ ανούσια ύπαρξη στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία.

Αφού διάβασες και κατανόησες (ελπίζω) το παραπάνω κείμενο έχεις δύο επιλογές.

1) Κάνε τον αδιάφορο, ντροπιασμένος μπροστά στην ίδια σου τη συνείδηση και συνέχισε την ανούσιά σου ύπαρξη.

2) Ξεκίνα το δρόμο που οδηγεί στην δική σου Αφύπνιση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου